SAYIN VELİLER, ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ,

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. ORTAK SINAVLAR 25 MART 2024 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAK VE 4 NİSAN 2024 PERŞEMBE GÜNÜ SONA ERECEKTİR. SINAV TAKVİMİNE VE ORTAK SINAVLAR İLE İLGİLİ GÖZETİLECEK

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

TAKVİME ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. (PDF)

SINAV YÖNERGESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. (PDF)

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

05 ŞUBAT 2024 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN HAFTALIK DERS ÇİZELGENİZE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SORUMLULUK SINAVLARI 08 ŞUBAT 2024 PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLAYACAK,  16 ŞUBAT 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ SONA ERECEKTİR.

SINAVLARA KATILACAK OLAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz Müzik Öğretmenleri Anıl DOĞAN ve Serkan İŞÇİ'nin yönetiminde okulumuz öğrencileriyle hazırlanan müzik dinletisine aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenecek.

Kas

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

18 ARALIK 2023 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN HAFTALIK DERS ÇİZELGENİZE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

VELİ & ÖĞRETMEN GÖRÜŞME SAATLERİ

Kas

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında 24.11.2016 tarihinde imzalanan protokol doğrultusunda “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması” her yıl T.C. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk, orta ve lise kademelerinde örgün eğitim veren okullarda gerçekleştirilmektedir.

Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerine destek vermek; alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayıp, teknolojinin doğru kullanımının önemini vurgulamak ve daha güvenli, daha sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunarak yeni neslin bağımlılıklara karşı farkındalıklarını artırmak amaçlanmaktadır.

ŞARTNAMEYE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

SAYIN VELİLERİMİZ;

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 26 EKİM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 16:10'DA AŞAĞIDA YER ALAN GÜNDEM MADDELERİNİ GÖRÜŞMEK ÜZERE TOPLANACAKTIR.

SAYIN VELİLERİMİZ VE DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

OKUL ÜNİFORMAMIZ VE KILIK-KIYAFETLER HAKKINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KURALLAR VE HÜKÜMLER "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OKUL ÖĞRENCİLERİNİN KILIK VE KIYAFETERİNE DAİR YÖNETMELİK" ve "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLAR YÖNETMELİĞİ"ne GÖRE  BELİRLENMİŞ OLUP AŞAĞIDA ŞEKİLDEDİR.

Eyl

İstanbul İli Sarıyer İlçesinde faaliyetini sürdüren Özel Enka Lisesi Müdürlüğü tarafından  resmi/özel lise ve dengi okul müdürlüklerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik "8. ENIMUN" konferans düzenlenecektir.

Eyl

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SORUMLULUK SINAVLARI 14 EYLÜL 2023 PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLAYACAK, 20 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ SONA ERECEKTİR.

SINAVLARA KATILACAK OLAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ağu

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

2023-2024 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 24 AĞUSTOS 2023 TARİHİ İTİBARİYLE BAŞLAMIŞ OLUP 28 AĞUSTOS 2023 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR. KURS TAKVİMİNE AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

Ağu

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKUL SERVİS ARACI TESPİT İŞİ İLE İLGİLİ DUYURUYU OKUMAZK İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDA YER ALAN BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

DUYURU İÇİN TIKLAYINIZ.

Değerli öğrencilerimiz;

2023-YKS'ye başvuran adayların, YKS değerlendirme ve yerleştirme işlemlerinde kullanılmasını istedikleri eğitim bilgilerini 20 Haziran - 4 Temmuz 2023 tarihleri arasında ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais.osym.gov.tr) kontrol ederek onaylamaları; eğitim bilgilerinde eksiklik veya hata olan adayların belirtilen tarihlerde, MEB e-Okul sistemindeki hatalı bilgilerinin düzeltilmesini sağlamaları gerekmektedir.

2023-YKS değerlendirme işlemlerinin Temmuz ayında, tercih işlemlerinin ise Temmuz-Ağustos ayında yapılacak olması sebebiyle, sonraki süreçte söz konusu bilgilerde düzeltme/değişiklik yapılmayacak, adayların bireysel olarak veya ortaöğretim kurumlarının doğrudan Başkanlığımıza yapacakları değişiklik/düzeltme talepleri ise işleme alınmayacaktır. Bu sebepler, adayların eğitim bilgilerinin belirtilen tarihlerde MEB e-Okul sisteminde yer alması sağlanmalıdır.