T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / MERKEZ - İnönü Anadolu Lisesi

Okul Kıyafeti

KIZ ÖĞRENCİ KIYAFETİ

K


ERKEK ÖĞRENCİ KIYAFETİ

Kkıyafet


 

 

 

 

T  U   T   A   N   A   K   T   I   R

 

         İnönü Anadolu Lisesi öğrenci kıyafetlerimiz Kasım 2012 tarih ve 28480 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı’na Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelik, 25.07.2013tarih ve 28718 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Öğrenci Kılık Yönetmeliği’nde değişiklik ile 27.09.2014 tarih ve 29132 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Okul Öğrenci Kıyafet Yönetmeliği’nde değişiklik hükümleri çerçevesinde, öğrenci kıyafet komisyonu oluşturulmuş olup komisyonumuz, öğrenci talep ve tercihlerini dikkate alarak 9. Sınıftan itibaren kademeli olarak başlamak üzere, okul öğrenci kıyafetlerini değiştirme kararı almıştır.16.04.2015.

         Öğrenci kıyafetlerimiz: Kızlar, kısa ve uzun kollu lakost, polo yaka, zemin lila(Şen Bebe Katalog No:1-12) yan kulpları Manisa grisi(Şen Bebe Katalog No:2-5) yaka ve kol ağızlarında beyaz ve gri çizgi olan üst kıyafet. Pantolon, kanvas kolej kumaş, ütü izi bulunmayan özellik. (Antresit Durman Katalog Kod No:248686)

         Erkekler, kısa ve uzun kollu lakost, polo yaka, zemin Manisa grisi(Şen Bebe Katalog No:2-5) yan kulpları lila(Şen Bebe Katalog No:1-12) yaka ve kol ağızlarında beyaz ve lila çizgi olan üst kıyafet. Pantolon, kanvas kolej kumaş, ütü izi bulunmayan özellik.(Antresit Durman Katalog No:248686)

 

 

   Recep ÖZCAN                  Özcan ÇAKMAK                   Önder BAŞARANHINCAL                    Endam ÜNSAL

    Okul Müdürü                  Müdür Yardımcısı                  Müdür Yardımcısı                               Öğretmen

      İmza                                İmza                               İmza                                             İmza

 

 

  Serap İLERLEMEK                           Muhterem AYDINER                                  Oğuzhan GÖÇMEN

     Öğretmen                                  Okul Aile Birliği Başkanı                            Okul Öğrenci Meclis Başk. 

       İmza                                                İmza                                                     imza

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.04.2015 - Güncelleme: 19.11.2023 09:48 - Görüntülenme: 5081
  Beğen | 0  kişi beğendi