DEPREM TATBİKATI

Yılın ikinci tatbikatı başarıyla gerçekleşti.”

Okulumuzda Afete Hazırlık Kulübü koordinesinde tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü koordinesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci tatbikatı olan Deprem Tahliye Tatbikatı 1 mart 2024 Cuma günü gerçekleştirildi.

Müdür Yardımcısı Sefa Çatar sorumluluğunda Afete Hazırlık Kulüp Danışman Öğretmeni Tekin Tıraş’ın koordinesinde gerçekleştirilen tatbikat saat 11:15’te dördüncü ders esnasında acil durum alarmıyla başladı. Acil durum ekiplerinin görev yerlerinde hazır olduğu tahliye tatbikatında, acil durum ekipleri ve öğrencilerimiz tahliye esnasında yapılması gerekenleri acil durum planına uygun olarak gerçekleştirdi. Koridorlarda bulunan okul personel ve öğrencilerinin boşaltılması acil durum tahliye planına uygun olarak gerçekleştirildi. Tatbikat kapsamında bütün okul personel ve öğrencilerinin plana uygun olarak okul bahçesindeki Acil Toplanma Alanına 2 dakika 40 saniye içinde geldikleri görüldü. Daha önceki tatbikatlarda olduğu gibi 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci  tatbikatı da başarıyla gerçekleştirildi.  Tatbikat sonrasında okulumuz öğrencilerine Afete Hazırlık Kulübü öğrencilerince bilgilendirme konuşmaları yapıldı.

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 11:11 - Görüntülenme: 211